top of page

za 23 mrt

|

Roermond

Introductie workshop Healingzang

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Introductie workshop Healingzang
Introductie workshop Healingzang

Tijd en locatie

23 mrt 2024, 10:00 – 17:00

Roermond, Dorpsstraat 113, 6042 LD Roermond, Nederland

Over het evenement

Healingzang is geen lied zingen. Het is 'authentiek' klinken/klanken. Het is communiceren in klank/geluid en een tool om beweging te brengen in velden waar stagnatie zit.

Belangrijk is dat je bij jezelf kunt blijven als traumatische velden zich aandienen. Vandaar dat tijdens deze workshop aan het stuk aarding (met beide benen op de grond) gewerkt wordt. In verbinding blijven met je zelf en je eigen energieveld als je in contact bent met een ander is van wezenlijk belang.

De klanken zijn vaak rauw, hard of juist het tegenovergestelde. Ze bereiken letterlijk de botten in het lichaam, zodat degene waarvoor gezongen wordt niet meer om zichzelf heen kan.

Er gaat veel innerlijk werk aan vooraf, zodat je systeem het aan kan de oerklanken door je heen te laten stromen. Hoe dieper je afdaalt in jezelf en niet wegloopt voor de confrontatie met de eigen weerstand in jezelf, hoe authentieker de klanken worden.

Deze workshop is geschikt voor mensen die verdieping willen. In deze aardse realiteit (in het hier en nu), willen werken en stevig blijven staan. Niets meer van zichzelf willen toedekken en een volledig 'ja' zeggen tegen wat er zich aandient in zowel de eigen binnenwereld als ook de buitenwereld. Dit kan confronterend zijn. Wat ook de bedoeling is. Ben je in staat om de weerstand in jezelf aan te kijken? Het doel van deze workshop is om voorbij de 'eigen' illusie te komen, zodat je oerklank vrijelijk door je heen kan stromen en een effect heeft op een ander als er vanuit deze staat van zijn gezongen wordt.

Hoe zuiverder de connectie met jezelf is, hoe helender je klank wordt.

De innerlijke energiebron aan tappen en vertalen naar zang of klank is tevens een krachtige manier van genezen.

Inhoud workshop: -gronden/aarden (je eigen chakra’s reinigen met zang en klank). -leer je eigen energieveld en lichaam te voelen en zingen. (lichte detox) -Vooraf een veld creëren door het maken van een altaar (aanzet naar de vervolgworkshop) -het energieveld van een ander voelen en zingen, terwijl de focus bij jezelf en in je eigen veld blijft.

Praktisch:

*Datum: zaterdag 23 maart 2024 *Tijd: 10:00 - 17:00 u. *Kosten: € 144,00 (Bij aanmelding ontvang je een betalingslink) *Lunch: vegetarische soep met brood *Meenemen: wandelschoenen

*Aanmelden via mail: info@gehoordvoelen.nl of via privébericht fb pagina: gehoordvoelen.nl *Adres: Praktijk Gehoordvoelen, Dorpsstraat 113, 6042LB Roermond *Parkeren kan (gratis) voor de deur

Tickets

  • Intro Workshop Healingzang

    € 144,00
    +€ 3,60 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page