top of page

zo 24 mrt

|

Roermond

Awakening the Sound of your Womb

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Awakening the  Sound of your Womb
Awakening the  Sound of your Womb

Tijd en locatie

24 mrt 2024, 10:30 – 17:30

Roermond, Dorpsstraat 113, 6042 LD Roermond, Nederland

Over het evenement

An Gooris en Veer Dudek nodigen je uit voor de dagworkshop 'Awakening the Sound of Your womb'.

*An Gooris is Sacred body & womb awakening facilitator en heeft als zielsmissie mannen en vrouwen te begeleiden op het pad van Divine Awakening. Dit doet ze met heel haar hart en ziel.

*Veer Dudek is Vocal Sound Therapeute en werkt met traumastukken, ego en het pijnlichaam. En heeft als missie mensen te begeleiden in het ontdekken van hun ware authentieke zelf, voorbij het beschermende defensie mechanisme, zodat de ware oerklanken (en krachten) weer gaan stromen in het collectief.

Authentiek Zingen/klanken is een zeer belangrijke vorm van expressie. Als wij onze stem of ons geluid uitzetten/onderdrukken door ons gevoel niet te uiten, krijgen we last van ongemak en onthechting. Het stressniveau in ons lichaam verhoogt, doordat de authentieke expressie geblokkeerd wordt.

De echte STEM van de VROUW, die diep met moeder aarde verbonden is, wordt nog steeds niet volledig geaccepteerd in onze maatschappij. Er zit zelfs veel weerstand op.

De meeste vrouwen voelen dat de tijd is aangebroken dat we de connectie herstellen met deze innerlijke oerkracht in ons bekken en we vanuit deze plek weer gaan communiceren of creatief tot expressie komen.

Als we kijken naar onze stembanden en nek dan valt op dat deze een exacte weerspiegeling van het vrouwelijk geslachtsdeel en de baarmoederhals zijn. Het keelgebied en bekkengebied bij vrouwen zijn dus onlosmakelijk verbonden met elkaar. Als beide gebieden (door trauma) niet met elkaar verbonden zijn, is een vrouw niet volledig verbonden met zichzelf.

Onze baarmoeder creëert! Het is een portaal waaruit niet alleen leven gecreëerd

Ze slaat echter ook herinneringen, emoties en gevoelens op die we vanuit ons hoofd en hart niet kunnen begrijpen of verwerken. Pijn en blokkades vanuit onze familielijn die we door hebben gekregen van onze moeders en voorouders. Maar ook energie van partners, ex-partners, enz.

Deze pijn en blokkades kunnen leiden tot laag zelfvertrouwen en eigenwaarde, niet vanuit verbinding leven, fysieke klachten, seksuele blokkades, laag libido of er ontstaan klachten in de vorm van hormonale schommelingen, disbalans in je cyclus of stemmingswisselingen.

Womb Awakening helpt vrouwen om terug de verbinding met hun baarmoeder en de connectie met moeder aarde te herstellen. Hier ligt de verborgen kracht van ons vrouwelijk ZIJN besloten. Onze pure scheppingsenergie. Onze bron van creatie kracht, wijsheid en vrouwelijk leiderschap.

Deze dag staat in het teken van aandacht brengen in je keel gebied en je baarmoeder en deze met elkaar te verbinden.

Denk aan de uitdrukking: As above (Vocal), So below (Vulva).

Wat gaan we doen: -We gaan ons bekkengebied ontspannen; -De stembanden verbinden met de baarmoeder via Vocal & Vulva klankoefeningen; -Je eigen oerklank verbinden met je lichaam wat helend werkt; -Afstemmen op de baarmoeder en het geluid van Moeder Aarde laten klinken.

Wat geeft het jou: -Beter in contact komen met jezelf en je bekkengebied; -Zakken in je lichaam; -De link tussen keel en bekken wakker schudden; -Vermindering van stress door ontspanning in je bekkengebied en je kaken, er komt meer ruimte in je lichaam; -Openen van je lichaam; -Je energie vrij laten stromen; -Boost je brein: Verhoogt je concentratie en verbetert je geheugen.

Info An: www.angooris.com Info Veer: www.gehoordvoelen.nl

Waar: Praktijk gehoordvoelen, Adres: Dorpsstraat 113, 6042LB Roermond Wanneer: zondag 24 maarrt 2024 Tijd: 10:30 - 17:30u. Lunch: Lichte vegetarische Soep Kosten: 149,-

Aanmelden kan via mail of boek een ticket via deze advertentie.

Tickets

  • Awakening the Sound o/y Womb

    € 149,00
    +€ 3,73 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page