top of page

zo 14 jan

|

Roermond

Zing je mannenlijn *VOL*

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
 Zing je mannenlijn *VOL*
 Zing je mannenlijn *VOL*

Tijd en locatie

14 jan 2024 11:00 – 16:00

Roermond, Dorpsstraat 113, 6042 LD Roermond, Nederland

Over het evenement

Zing je mannenlijn:

Net als de voormoeders zijn ook onze voorvaders altijd bij ons. Deze dag duiken we in de lijn van jouw voorvaders. Wie waren ze? Wat waren hun krachten en hun zwaktes. We beginnen met de vader, grootvader en gaan zo tot zes generaties terug. Zelf ben je de zevende generatie. We klanken de relatie tussen jou en je voorvaders. Eren hun overlevingskracht en tonen respect voor het pad dat zij bewandeld hebben, zonder iets te willen oplossen.

We eindigen de dag met een offer voor het vuur.

Het heeft even geduurd, voordat ik zelf klaar was om de mannenlijn te zingen. Mijn eigen vader had weinig ruggengraat door de ontworteling van zijn moederland (Nederlands Indië) en het daarbij behorende oorlogstrauma. Met tot gevolg dat mijn broers en ik lange tijd worstelde met te weinig ruggengraat hebben. Tegelijkertijd was hij een virtuoos. Creativiteit was zijn uitlaatklep. En daar plukken we als nazaten dan ook weer de vruchten van.

Ik nodig je uit om in een intieme setting je mannenlijn aan te boren en het verhaal van de voorvaders te laten spreken, zodat de energie in de lijn weer meer gaat stromen.

Praktisch: Waar: Praktijk gehoordvoelen, Dorpsstraat 113, 6042LB Roermond Wanneer: 14 januari 2023 Tijd: 11u - 16u Lunch: Soep en fruit (lichte lunch) Voor wie: Voor iedereen toegankelijk Plek voor 2 personen Prijs: 169eur Aanmelden: Mail naar info@gehoordvoelen.nl

Tickets

  • Zing je mannenlijn

    € 169,00
    +€ 4,23 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page